1 oktober 2024

Fryns, Family & Friends: Hasseltse Jeneverfeesten

Fryns, Family & Friends: Hasseltse Jeneverfeesten

In oktober staat niet alleen het herfstseizoen centraal, maar ook de vele evenementen die deze maand op de agenda staan. Hoogtepunt? De jaarlijkse Hasseltse Jeneverfeesten! Hoewel oktober voor velen misschien niet de favoriete maand is, vinden wij het een periode vol gezelligheid en samen genieten. We grijpen dan ook graag de kans om elk moment van deze maand extra speciaal te maken met onze drankjes want dat is onze missie als familiebedrijf, iedereen van het gezelschap verrassen met een uniek en belevingsvol drankje.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het samenbrengen van mensen. Of het nu gaat om familie, vrienden of collega’s, we vinden het belangrijk dat iedereen samen kan genieten van een goed glas met een verhaal en vooral smaak en beleving. Deelname aan evenementen stelt ons in staat om mensen kennis te laten maken met ons vakmanschap en hen te laten proeven van de passie die we in onze producten steken. Jenever is zoveel meer dan een klassieke borrel. Het is een veelzijdig ingrediënt waarmee we ook heerlijke cocktails creëren. Ook focussen we altijd op het brengen van een unieke en vooral heerlijke alcoholvrije beleving, zodat iedereen kan genieten — ook wie liever alcoholvrij drinkt.

 

pornstar martini mocktail
pornstar martini mocktail

We kunnen niet wachten om weer deel te nemen aan de 34e editie van de Hasseltse Jeneverfeesten! Dit evenement, diep geworteld in de traditie van de stad, is een feest voor iedereen die van vakmanschap en gezelligheid houdt. Tijdens deze dagen verandert de Hasseltse binnenstad in één groot feestterrein. Voor ons staat dit niet alleen in het teken van het Hasseltse vakmanschap achter jenever, maar vooral ook om het gezellig samen zijn met vrienden en familie en het samen genieten van een lekker drankje. Hier willen we iedereen van het gezelschap verwennen met een lekker en belevingsvol drankje. Dit is dan ook hét moment om te laten zien dat jenever meer is dan een eenvoudige borrel.

Naast onze klassieke jenevertjes brengen we verrassende cocktails met een Fryns-twist, zoals een Moscow Mule of Espresso Martini, waarbij we de klassieke vodka of gin vervangen door jenever. Natuurlijk zorgen we ook voor alcoholvrije varianten op basis van onze Fryns 0% spirits, zodat iedereen, van de BOB tot de niet-alcoholische drinkers, kan genieten van dezelfde beleving.

Speciale samenwerkingen die je kan proeven tijdens de Jeneverfeesten:

Dit jaar introduceren we ook enkele unieke creaties die het vakmanschap van jenever op een innovatieve en veelzijdige manier laten zien:

Jeneverpralines Boon x Fryns
Jeneverpralines Boon x Fryns gevuld met de Fryns Vieux Système
  • Jeneverkogels Boon x Fryns
    In samenwerking met Chocoladehuis Boon, uitgeroepen tot Chocolatier van het Jaar door Gault Millau, hebben we onze Fryns Vieux Système verwerkt in klassieke likeurpralines. De knapperige donkere chocolade, gecombineerd met de zachte, kruidige smaak van onze jenever, tilt de praline naar een nieuw niveau.
    Ontdek meer over deze unieke pralines.
Herkenrode Cantor
Herkenrode Cantor
  • Herkenrode Cantor
    In samenwerking met Brouwerij Cornelissen hebben we de Herkenrode Cister geïnfuseerd met onze Fryns Vieux Système. Dit zorgt voor een fris, moutig blond bier met een complexe, kruidige afdronk die perfect aansluit bij de botanische tonen van de jenever.
    Meer informatie over dit verrassende bier.
Beierdrèpke
Beierdrèpke
  • Beiërdrèpke
    Een project dat we vorig jaar met Hoptwins Brouwers hebben opgezet, speciaal voor de Jeneverfeesten: een farmhouse ale verrijkt met Fryns Vieux Système. Dit resoneert met zowel de geur als de smaak van onze jenever en creëert een verrassend smaakprofiel waarin de kruidige, florale aroma’s mooi samensmelten met de gist- en kruidenondertonen.

Andere evenementen in oktober

Naast de Jeneverfeesten zijn er nog tal van andere evenementen waar we deze maand te vinden zijn:

  • 08/10 – Van Zon Inspiratieavond Beerse
    We presenteren onze producten met trots en passie op de inspiratieavond bij partner Van Zon in Beerse.
    Meer informatie.
  • 15/10 – Van Zon Inspiratieavond Beringen
    Net als in Beerse zijn we ook hier aanwezig om onze producten te presenteren.
    Meer informatie.
  • 17/10 – Event bij Labottega
    Tijdens dit evenement ter ere van Belgische mode zullen we de gasten laten genieten van onze Fryns (alcoholvrije) drankjes.
    Klik hier voor meer info.
  • 18/10 – Tasting bij Vers Gent
    Ook buiten Limburg brengen we graag onze producten naar de mensen. Kom langs en ontdek onze Fryns-collectie bij delicatessenwinkel Vers in Gent.
  • 24/10 – Late Shopping Night @ The Baby’s Corner
    The Baby’s Corner in Hasselt organiseert een late shopping night, waar wij aanwezig zullen zijn met onze alcoholvrije cocktails. Zo kunnen ook de toekomstige mama’s genieten van een heerlijk drankje.

Proost op een smaakvolle oktober!

We hopen jullie deze maand op één van de evenementen te ontmoeten en samen te genieten van een unieke belevenis. Tot snel!